I Januar 2017.
Deltog vi ved Bryllups messen i Aarhus. Det var en kæmpe oplevelse, der forhåbenlig munder ud i en større kunde kreds og flere Buketter <3

Bryllups messer

Igen i 2018. Deltage Jeg på Bryllups Messen i Aarhus.

Som igen i aar foregår på
 Scandinavian Congress Center,
Søndag den 21. januar.


Her kommer en kort beskrivelse fra Bryllup.dk


Det kan du opleve i Aarhus:

 

Ingen tvivl om at BRYLLUPSMESSEN i Århus, er noget ganske særligt. Glæd jer til en årets største messe i Aarhus, søndag den 21. januar. Her kan du sammen med din tilkommende mand/kone, få mulighed for at kickstarte jeres bryllupsplanlægning med masser af inspiration og gode tilbud.

 

Her finder I ALT til den store dag – fra brudekjoler fra nogle af landets førende forhandlere til blomster, herretøj, vielsesringe, bryllupskager, musik og flotte limousiner. Der er masser af se på og blive inspireret af, til både brud og gom – og så gør det tilmed jeres planlægning både nemmere, sjovere og billigere. For ingen messe, uden gode messe-tilbud, og dem finder I naturligvis også masser af i Scandinavian Congress Center, søndag den 21. januar.

 

Som kommende brud og gom, må I ikke gå glip af det store Modeshow, der viser det helt nye i tøj til gommen og naturligvis de flotteste og nyeste brudekjoler, sammen med flotte brudefrisurer, og imponerende brudebuketter. Showet afholdes 2 gange i løbet af dagen, kl. 12.30 og 15.00.

 

Kom og bliv inspireret til den store dag – på BRYLLUPSMESSE 2018 i Aarhus, søndag den 21. januar.

 

Vi glæder os til at se jer.

Aarhus-blomsterpres | Saksvadvej 1, 8410 Rønde - Danmark | Tlf.: 51863634 | sannelykke@outlook.com